logo

"11 метра до Лондон" с легендарния вратар Йежи Дудек

Сподели

Heineken® предизвика истински заклетите фенове да направят своите„11 метра до Лондон“

Heineken® организира „11 метра до Лондон“, като предизвика истински заклетите фенове на футбола да покажат своите знания за тази прекрасна игра. 80 от феновете, които отговориха правилно на въпросите в играта, бяха изтеглени на лотариен принцип, и ще имат уникалната възможност да бият дузпа на световноизвестния вратар Йежи Дудек на 19 май на национален стадион „Васил Левски“ в София.

Heineken® не спира до тук с изненадите и един истински фен, вкарал дузпа на Йежи Дудек, ще има възможността да спечели билет за двама, за да изживее емоцията от финала на UEFA Champions League на живо в Лондон, на Уембли. Други 50 участника ще спечелят двоен билет  за специално излъчване в София на финала на UEFA Champions League.

Вижте видеото, което Йежи Дудек записа специално за футболните фенове, които ще го очакват на терена. 

„11 метра до Лондон“ е част от кампанията на Heineken® „Наздраве за истински заклетите фенове“, която руши стереотипите и гради ново разбиране за значението на това да си „истински заклет фен“.
 

Още Статии

Player 0.0 е първото по рода си виртуално състезание за почитателите на F1® в България, в което най-добрият шофьор е този, който не пие

Научи повече

ЗАГОРКА ОТБЕЛЯЗА 30-ГОДИШЕН ЮБИЛЕЙ КАТО ЧАСТ ОТ HEINEKEN

Научи повече

Лимитирана серия Загорка Специално. Посветена на българските градове.

Научи повече

Beerфестът в Стара Загора с богата 5-дневна музикална програма

Научи повече