logo

"11 метра до Лондон" с легендарния вратар Йежи Дудек

Сподели

Heineken® предизвика истински заклетите фенове да направят своя „11 метра до Лондон“

Heineken® организира „11 метра до Лондон“, като предизвика истински заклетите фенове на футбола да покажат своите знания за тази прекрасна игра. 80 от феновете, които отговориха правилно на въпросите в играта, бяха изтеглени на лотариен принцип, и ще имат уникалната възможност да бият дузпа на световноизвестния вратар Йежи Дудек на 19 май на национален стадион „Васил Левски“ в София.
Heineken® не спира до тук с изненадите и един истински фен, вкарал дузпа на Йежи Дудек, ще има възможността да спечели билет за двама, за да изживее емоцията от финала на UEFA Champions League на живо в Лондон, на Уембли. Други 50 участника ще спечелят двоен билет  за специално излъчване в София на финала на UEFA Champions League.

Вижте видеото, което Йежи Дудек записа специално за футболните фенове, които ще го очакват на терена 

„11 метра до Лондон“ е част от кампанията на Heineken® „Наздраве за истински заклетите фенове“, която руши стереотипите и гради ново разбиране за значението на това да си „истински заклет фен“.
 

Още Статии

Новите предложения от Ариана Радлер 0.0% са тук, за да подканят консуматорите да останат верни на себе си и своите емоции

Научи повече

За трета поредна година PIAZZA BIRRA MORETTI ще преобрази центъра на София във фестивал на италианския дух и култура

Научи повече

Heineken® създаде уникално преживяване за истински заклетите футболни фенове със събитието „11 метра до Лондон“

Научи повече

Heineken® казва „Наздраве за истински заклетите фенове,“ – но те не са тези, които очаквате, че са

Научи повече