logo

Мисия и визия

Нашата Мисия

Създаваме радостта от истинската сполетност, за да вдъхновяваме към един по-добър свят.

Нашата Визия

Ние създаваме моменти, които ни сближават, изграждат връзки и остават незабравими.

Точно те ни помагат да правим света малко по-добър...

Всеки ден, с всяка бира и с всяко „Наздраве“!

Превръщаме нашата Мисия в реалност с всяко действие, което предприемаме заедно с нашите консуматори, клиенти, колеги и общности.

Нашите Ценности

ГРИЖА за хората и планетата

Хората са в сърцето на нашата компания. Зелена кръв движи нашите зелени сърца. Защото преуспяваме само тогава, когато целият свят процъфтява.

КУРАЖ да мечтаем и да сме пионери

Родени в Амстердам, а сме отгледани от света. Поставяме си смели цели и предизвикваме статуквото с въображение, креативност и прагматизъм, за да доставим нашите продукти и да растем устойчиво.

УДОВОЛСТВИЕ от живота

Ние вярваме, че щастливите моменти, споделени заедно, са тези, които имат истинско значение. Нищо не може да се сравни с удоволствието от една бира, разговор и смях с приятели.

СТРАСТ към консуматори и клиенти

Ние изграждаме марки и истински разбираме нуждите и желанията на нашите консуматори. Ние правим висококачествени бири и напитки, за да обслужим по най-добрия начин нашите клиенти… и да победим заедно.

„Загорка“ АД днес

Пивоварната на ЗАГОРКА АД има над 120-годишна история, датираща от създаването на първо пивоварно дружество в Стара Загора.  

Бирата е страстта на компанията, която тя влага във всичко, което прави. ЗАГОРКА АД се гордее с постиженията си и не случайно е една от най-иновативните компании в бранша. Портфолиото на компанията предлага разнообразие от висококачествени продукти, които отговарят на вкуса на взискателния български потребител.  

Водена от амбицията да бъде най-зеленият пивовар в България, ЗАГОРКА АД организира различни инициативи, обединени в платформата за устойчиво развитие “Създаваме по-добър свят“, насочена към опазване на околната среда и социално значими проблеми. 

ЗАГОРКА АД е част от глобалното семейство на HEINEKEN – пивоварът с най-голямо международно присъствие в света, който предлага повече от 300 международни и локални марки бира и сайдер, в който работят над 85 000 въодушевени хора от 190 различни държави. 

Повече за ЗАГОРКА АД може да се види от следното видео.