logo

Природата избира

Информационната кампания за българската бира „Природата изБИРА най-доброто за теб” се организира от Съюза на пивоварите

Вече пет години кампанията има за цел да запознае потребителите с естествените съставки и характеристики на произвежданото в страната пиво, с богатството на традициите и ритуалите за консумация на кехлибарената напитка като част от съвременния стил на живот. Това е първата подобна инициатива у нас и се радва на вниманието на приятелите на бирата, които все повече се интересуват от качествата и спецификите на българското пиво. 

Пивото е едно от първите питиета, създадени от хората, a днес е най-популярната напитка в света. Това е така благодарение високото качество, чистота и интергритет на бирата, ниското й алкохолно съдържание и невероятното разнообразие на асортиментa й - само в Европа се произвеждат над 40 000 марки и видове пиво. „Природата изБИРА най-доброто за теб” се стреми да разгръща през годината именно интересна информация и факти, свързани с качествата на пивото, неговите изцяло натурални съставки, традициите и културата за консумация. 

Всяка година кампанията „Природата изБИРА най-доброто за теб” включва дейности, насочени към българския консуматор, участия в кулинарни предавания, срещи с фенове на пивото, както и провеждането на ежегодни бирени салони за медии и представители на бранша. 

Кампанията се реализира с финансирането и активното участие на всички пивоварни дружества, членове на Съюза. 

Повече информация за тазгодишното издание на кампанията можете да откриете тук.