logo

Албена Колева е новият Мениджър маркетинг в ЗАГОРКА АД

Сподели

На позицията Мениджър Маркетинг Албена Колева ще ръководи развитието на портфолиото от висококачествените международни и локални марки на пивоваря

10 ноември 2023 година. От 1 ноември 2023 година, Албена Колева заема позицията Мениджър Маркетинг в ЗАГОРКА. Като част от мениджърския екип на ЗАГОРКА, тя ще ръководи развитието на портфолиото от бири и сайдер и изпълнението на стратегията EverGreen на компанията за стабилен ръст и разширяването на пазарното присъствие на компанията.

Албена Колева ще отговаря и за ангажирането на консуматорите с вълнуваща комуникация в различните комуникационни канали и ще подкрепя инициативите на пивоваря за многообразие, приобщаване и равнопоставеност (DEI), развитие на талантите и работодателската марка.

Албена има повече от 17 години маркетингов опит в сектора на бързооборотните стоки и се присъединява към ЗАГОРКА от Jacobs Douwe Egberts (JDE), където първоначално е отговаряла за марките на компанията на  българския пазар, а след това кариерният й път я отвежда в Копенхаген, където  отговаря за местните марки и управлението на портфолиото на ключови сегменти за кафе в скандинавските страни.

Още Статии

Heineken® създаде уникално преживяване за истински заклетите футболни фенове със събитието „11 метра до Лондон“

Научи повече

"11 метра до Лондон" с легендарния вратар Йежи Дудек

Научи повече

Heineken® казва „Наздраве за истински заклетите фенове,“ – но те не са тези, които очаквате, че са

Научи повече

Отговорната консумация е важна част от платформата на ЗАГОРКА за устойчивост и отговорност „Създаваме по-добър свят“

Научи повече