logo

Албена Колева е новият Мениджър маркетинг в ЗАГОРКА АД

Сподели

На позицията Мениджър Маркетинг Албена Колева ще ръководи развитието на портфолиото от висококачествените международни и локални марки на пивоваря

10 ноември 2023 година. От 1 ноември 2023 година, Албена Колева заема позицията Мениджър Маркетинг в ЗАГОРКА. Като част от мениджърския екип на ЗАГОРКА, тя ще ръководи развитието на портфолиото от бири и сайдер и изпълнението на стратегията EverGreen на компанията за стабилен ръст и разширяването на пазарното присъствие на компанията.

Албена Колева ще отговаря и за ангажирането на консуматорите с вълнуваща комуникация в различните комуникационни канали и ще подкрепя инициативите на пивоваря за многообразие, приобщаване и равнопоставеност (DEI), развитие на талантите и работодателската марка.

Албена има повече от 17 години маркетингов опит в сектора на бързооборотните стоки и се присъединява към ЗАГОРКА от Jacobs Douwe Egberts (JDE), където първоначално е отговаряла за марките на компанията на  българския пазар, а след това кариерният й път я отвежда в Копенхаген, където  отговаря за местните марки и управлението на портфолиото на ключови сегменти за кафе в скандинавските страни.

Още Статии

ЗАГОРКА с две златни отличия от Career Show Awards

Научи повече

Осмото издание на Beerфестът в Стара Загора изненадва с богата музикална програма

Научи повече

Beerфестът се провежда в Стара Загора за осма година от 30 август до 3 септември

Научи повече

Загорка Специално пуска нова лимитирана серия посветена на различни градове в България

Научи повече