logo

Beerфестът се провежда в Стара Загора за осма година от 30 август до 3 септември

Сподели

8-мото издание на Beerфестът и тази година ще зарадва феновете с невероятни музикални изпълнения на любими български и чуждестранни изпълнители, качествена бира и местни деликатеси

 

За осма година жителите и гостите на Стара Загора ще имат възможността да се насладят на качествено пиво, мезета и страхотна музика във вече превърналото се в традиция събитие „Beerфестът“. Петдневният фестивал започва от 30 август и до 3 септември ще предложи незабравими изживявания с любими български и чужди хитове, изпълнени на живо от откритата сцена в парк „Загорка“. Както всяка година, входът е свободен. Отново ще има  тематични кътове, предлагащи преживявания и възможност за незабравими снимки, свежо алкохолно и безалкохолно пиво от портфолиото на пивоварна ЗАГОРКА и висококачествени бирени мезета от магазини „АЯКС“.

 

През 2023 година, организаторите от Община Стара Загора и пивоварна ЗАГОРКА, с подкрепата на „АЯКС“, са подготвили музикалната програма, разпределена в пет дни, с различни стилове музика. Старт на Beerфестът на 30.08 (сряда) ще дадат Beyonce Tribute от Стара Загора, а след тях ще видим уникалното преобразяване на великобританеца Tony as Robbie Williams. Програмата продължава с прекрасната Мария Илиева и ще завърши подобаващо с Pavell & Venci Venc. На 31 август първи на сцената на „Beerфестът“ ще излезе Донко Марков, който ще потопи присъстващите в магията на традиционния български фолклор. След него публиката ще може да се наслади на гласа на Невена Цонева, а музикален финал на вечерта ще дадат любимите ТОНИКА СВ.  Третата вечер ще е под знака на хип-хопа. След страхотното шоу по време на миналогодишния фестивал, отново DJ Stevie G Official и DJ Stanchika ще радват феновете на хип-хопа, но тази година в колаборация с Irie Bear. Старозагорецът Keranov пък ще реди хип-хоп рими заедно с Manata и JAY, ще има изпълнения и на Fyre & Theo, както и на Гумени глави и R&B Records All Stars. На 2 септември „Beerфестът“ ще е на рок вълна заедно с Rockstage, Nikeca, Linkin Park Real Tribute от Унгария и Red Hot Chili Peppers Real Tribute от Сърбия. През последната вечер на фестивала на сцената ще се качат Аудиосфера, Caliberty, Inner Glow, а финалът ще е с музиката на Остава.  

 

В подкрепа на отговорната консумация, както и безопасността на пътя по време на „Beerфестът“ е осигурен автобус, който ще превозва до и от фестивала, като част от инициативата на пивоварната компания „Карай трезво! Шофираш ли, не пий!“.

 

Beerфестът се провежда от 2015 г. и с годините постепенно се превръща във важна част от календара с културни събития на Стара Загора. Негови организатори още от старта му са Община Стара Загора и пивоварна ЗАГОРКА, а основен съмишленик и партньор е „АЯКС“.

 

Повече подробности за програмата и любопитна информация за „Beerфестът“ са публикувани на страницата на фестивала във Facebook: thebeerfest.

Още Статии

Heineken® казва „Наздраве за истински заклетите фенове,“ – но те не са тези, които очаквате, че са

Научи повече

Отговорната консумация е важна част от платформата на ЗАГОРКА за устойчивост и отговорност „Създаваме по-добър свят“

Научи повече

ЗАГОРКА с две отличия от конкурса Employer Branding

Научи повече

Албена Колева е новият Мениджър маркетинг в ЗАГОРКА АД

Научи повече