logo

Heineken 0.0 се включи в инициативата Dry January

Сподели

Heineken 0.0 отново се включи в инициативата Dry January или т.нар. „сух януари“. В месец на равносметки и обещания премиум бирата дава възможност за свеж и здравословен старт на годината без алкохол. Безалкохолният лагер позволява на консуматорите да се насладят на любимия вкус пиво без да правят компромиси с начина си на живот – независимо преди или след тренировка, докато работят или са навън с приятели, а дори и когато шофират. За пореден път в първия месец на новата година Heineken 0.0 предизвиква консуматорите да се включат в глобалното предизвикателство и да се въздържат от употреба на алкохол. За България това се оказва особено трудно в един от месеците с най-много именици. Heineken 0.0 прави изпълнението на задачата лесно, защото гостите, които участват в предизвикателството, могат да кажат „Наздраве“ на празнуващите семейство и приятели без угризения.

 

За да направи изживяването още по-специално, кампанията бе надградена със специален лимитиран пакет за сухия януари – „January Dry Pack Limited Edition”. Продължаващ идеята за коледните адвент календари, специалните пакети включват 31 безалкохолни бири за всеки ден от месец януари и дадоха начало на инициативата в няколко български домове. Въпреки че месецът е към своя край, Heineken 0.0 насърчава консуматорите да се включат в предизвикателството, ако до този момент не са, за последния уикенд от януари и да отбележат началото на свежа и здравословна година.

 

ЗАГОРКА, част от корпорация Heineken, подкрепя движението и инициативата, свързани със сухия януари, като предлага повече безалкохолни алтернативи на традиционното пиво чрез портфолиото си Zero Zone, част от което е и Heineken 0.0.

Още Статии

Новите предложения от Ариана Радлер 0.0% са тук, за да подканят консуматорите да останат верни на себе си и своите емоции

Научи повече

За трета поредна година PIAZZA BIRRA MORETTI ще преобрази центъра на София във фестивал на италианския дух и култура

Научи повече

Heineken® създаде уникално преживяване за истински заклетите футболни фенове със събитието „11 метра до Лондон“

Научи повече

"11 метра до Лондон" с легендарния вратар Йежи Дудек

Научи повече