logo

Лидер в категорията „Радлер“ за поредна година е „Ариана Радлер“

Сподели

Лидер в категорията „Радлер“ на пазара за поредна година е „Ариана Радлер“. Данните* са от AC Nielsen за периода 2021 г. и показват, че на годишна база марката е с водещ дял в обем в категорията, утвърждавайки се отново като най-популярният и предпочитан радлер бранд на пазара. От ЗАГОРКА АД споделят добрите новини преди началото на сезона на плодовете и разказват, че рецептата за успех през годините се крие в комбинацията от високо качество, иновативност, нови вкусове, формати и опаковки и много атрактивната цена, подкрепени със свежа комуникация.  

Ариана Радлер е първата марка, която предлага безалкохолен вариант в категорията радлер през 2017 г., като с тази иновация, отговаря на засилващата се тенденция за здравословен и балансиран начин на живот. Марката винаги е била двигател за развитието на категорията. Като част от богатия асортимент на ЗАГОРКА АД, през изминалата 2021 г., в портфолиото на Ариана Радлер се предлагат 4 вкуса: класически радлер лимон, сладко-свежа малина, разхлаждаща комбинация от ягода и мента, както и цитрусов микс от портокал и грейпфрут. Всеки от вкусовете има свои почитатели, но най-предпочитаните, и доказали се вече с верни фенове варианти, са тези с вкус на лимон и малина. Отчитайки нуждата на потребителите, Ариана Радлер 0.0 се предлага на достъпна цена, в опаковки от 330 мл. кен, което ги прави максимално удобни за консумация в движение – независимо от ситуацията в забързаното ежедневие.  

През 2019 г. Ариана Радлер  0.0, като част от безалкохолното портфолио на компанията - Zero Zone, разгръща присъствието си на пазара и окончателно печели своя вярна база фенове. Това е и причината, поради която свежата алтернатива се предлага целогодишно на пазара, а не само в сезон, в който потребителите търсят разхлада.  

Марката Ариана Радлер се предлага на българския пазар още през 2012 г. с иновацията Ариана Радлер 1.8%, като алтернатива на традиционното пиво с освежаващ летен бирен микс от Ариана светло и лимонов сок. Уникалната комбинация по изпитана класическа рецепта с натурални съставки на Ариана Радлер се насочва  към консуматорите, които са отворени към нови вкусове и залагат на глътка слънчева свежест и лекота.  

*Disclaimer: По ритейл одит данни на NielsenIQ България за продажби в обем и стойност за категория Радлери, в пазар NielsenIQ Тотал България, за периода 2021 година. 

Още Статии

Новите предложения от Ариана Радлер 0.0% са тук, за да подканят консуматорите да останат верни на себе си и своите емоции

Научи повече

За трета поредна година PIAZZA BIRRA MORETTI ще преобрази центъра на София във фестивал на италианския дух и култура

Научи повече

Heineken® създаде уникално преживяване за истински заклетите футболни фенове със събитието „11 метра до Лондон“

Научи повече

"11 метра до Лондон" с легендарния вратар Йежи Дудек

Научи повече