logo

НЕЗАВИСИМО ЕКСПЕРТНО ЖУРИ ЩЕ ОЦЕНЯВА ПРОЕКТИТЕ В ТАЗГОДИШНОТО ИЗДАНИЕ НА КОНКУРСА „ЗАГОРКА ЗЕЛЕН ФОНД“

Сподели

Конкурсът „Загорка Зелен Фонд 2022“, чиято цел е да подкрепи проект, свързан с облагородяване на градската среда в град Стара Загора и региона, навлезе в следващата си фаза. Независимото експертно жури, което ще оцени обективно всички постъпили проекти е вече факт, като традиционно в него ще се включат професионалисти от най-различни области, включително представители от ЗАГОРКА.

И тази година в платформата за кандидатстване на компанията, неограничен брой идеи могат да подават физически лица и неправителствени организации от цялата страна, не по-късно от 1 декември 2022 година. Всички кандидатури трябва да бъдат обвързани с опазването на околната среда или да имат социална насоченост, така че от реализирането на проекта да могат да се възползват максимално много хора. ЗАГОРКА ще финансира реализирането на проекта победител със сума до 50 000 лева, благодарение на кампания свързана с продажбата на специалното пиво Загорка Юбилейно. Юбилейно пиво не е просто бира, с която компанияа отбелязва своята 120 годишнита,  а е бира с кауза, която затвърждава мисията на компанията за  #добрототук. При закупуването на всяка бутилка Загорка Юбилейно, ЗАГОРКА ще инвестира 25 стотинки от продажбата в каузата за регион Стара Загораи ще събира средствата в Загорка Зелен Фонд.

В журито на „Загорка Зелен Фонд 2022“ ще се включат: доц. д-р Марина Стефанова, директор на магистърска програма „Отговорно и устойчиво управление“ и директор на ESG академия в партньорство с Българска асоциация на КСО специалистите, Елена Стоева, председател на УС на СНЦ „Зелени Балкани – Стара Загора“, Георги Генчев, съосновател и управител на информационния портал за неправителствените организации в България, Сашка Панайотова, журналист, Мирчо Христов, експерт „Международни партньорства и проекти“ в „Държавна опера-Стара Загора“. Милена Москова, старши бранд мениджър в ЗАГОРКА, Катерина Кирова-Миланова, мениджър „Корпоративни комуникации и устойчиво развитие“ в ЗАГОРКА и Венцеслав Дойчев, мениджър технически проекти в ЗАГОРКА.

Оценяването на проектите ще продължи до 31 декември 2022 година, като победителят в конкурса ще донесе на своите създатели и финансова награда в размер на 1000 лева, а реализирането на проекта ще започне веднага след обявяването му през 2023 година на територията на Стара Загора и региона.

 

Още Статии

Heineken® казва „Наздраве за истински заклетите фенове,“ – но те не са тези, които очаквате, че са

Научи повече

Отговорната консумация е важна част от платформата на ЗАГОРКА за устойчивост и отговорност „Създаваме по-добър свят“

Научи повече

ЗАГОРКА с две отличия от конкурса Employer Branding

Научи повече

Албена Колева е новият Мениджър маркетинг в ЗАГОРКА АД

Научи повече