logo

PIAZZA MORETTI e във Варна в периода 04-06 август

Сподели

В периода 04-06 август, жителите и гостите на Варна ще могат да се насладят на чудесния Birra Moretti вкус и на един страхотен фестивал на италианския начин на живот

 

26 юли 2023 г. Piazza Moretti за първи път хвърля котва във Варна и в периода 04-06 август 2023 г. отправя покана към жителите и гостите на града да се пренесат в Италия и да се насладят на автентичния й дух. Организатор на тридневното пиршество на сетивата и потапяне в културата на dolce vita е любимата, вече не само на италианците - Birra Moretti.

 

Piazza Moretti ще бъде отворена в петък, 04 август, от 17 часа. Мястото е Морска гара Варна – Varna Fun Port.

 

Любителите на бирата и италианския начин на живот са поканени от Birra Moretti да прекарат страхотно време заедно. Те ще научат тънкостите на италианската кухня по време на демонстрацията на живо с шеф-готвача Лео Бианки. Ще могат също така да се включат в уъркшоп с дегустация на италиански колбаси и сирена Prosciutto crudo и Parmigiano. Не на последно място, посетителите на Piazza Moretti ще имат възможност да опитат разнообразие от традиционни италиански ястия. Защото Birra Moretti знае, че в сърцето на италианския начин на живот се крие неписаното правило, че насладата от добрата бира винаги е с добра храна и в добра компания.

 

Piazza Moretti не спира до тук и тъй като никоя италианска атмосфера не е завършена без музикален съпровод, затова и гостите на тридневния фестивал ще могат да се насладят на изпълнения на италианска музика на живо. Има планирани и изненади, игри и награди, за да може всички да прекарат един страхотен уикенд заедно.

 

Подробна информация за Piazza Moretti и подготвените изненади на 04, 05 и 06 август на Морска гара Варна - Varna Fun Port има на страницата на събитието ТУК.

Още Статии

Heineken® казва „Наздраве за истински заклетите фенове,“ – но те не са тези, които очаквате, че са

Научи повече

Отговорната консумация е важна част от платформата на ЗАГОРКА за устойчивост и отговорност „Създаваме по-добър свят“

Научи повече

ЗАГОРКА с две отличия от конкурса Employer Branding

Научи повече

Албена Колева е новият Мениджър маркетинг в ЗАГОРКА АД

Научи повече