logo

PIAZZA MORETTI се завръща в сърцето на София, за да зарадва софиянци и гостите на града

Сподели

В периода 12-14 май, Birra Moretti ще преобрази площад Славейков във фестивал на автентичния италиански дух

9 май 2023 г. От 12 до 14 май площад Славейков, гр. София, отново ще се преобрази в Piazza Moretti. Сърцето на София ще затупти с разнообразие от мероприятия, които имат за цел да пренесат столичани и гостите на града в Италия и да им дадат възможност да се насладят на автентичния й дух. Виновник за това тридневното пиршество на сетивата и потапяне в културата на dolce vita е любимата, вече не само на италианците - Birra Moretti.

Piazza Moretti ще бъде отворена в петък, 12 май, от 17 часа. Любителите на бирата и италианския начин на живот ще могат да се насладят на разнообразие от активности, с които ще се докоснат до Италия и италианския начин на живот. Birra Moretti изпраща своята покана за приятно прекарване заедно, защото в сърцето на италианския начин на живот се крие неписаното правило, че насладата от добрата бира винаги е с добра храна и в добра компания.

Piazza Moretti ще се превърне в истински фестивал на италианската култура, като предложи на посетителите най-доброто от света на кухнята, музиката, забавленията и пивото. След официалното откриване на 12 май, гостите ще имат удоволствието да се пренесат в Италия с храна, приготвена от италиански шеф-готвачи, неустоим gelato, забавни игри и италианска музика на живо. Начало на тридневния фестивал ще положи Лео Бианки, който ще забърка пред посетителите на Piazza Moretti автентични италиански вкуснотии. Гостите ще могат да опитат също така, различни ястия от Италия като римска и неаполитанска пица, лазаня, паста, ньоки и много други. Всичко това ще се случи в една приятелска атмосфера, споделена с Birra Moretti.

Подробна информация за Piazza Moretti и подготвените изненади на 12, 13 и 14 май на площад Славейков в София има на страницата на събитието ТУК.

Още Статии

Новите предложения от Ариана Радлер 0.0% са тук, за да подканят консуматорите да останат верни на себе си и своите емоции

Научи повече

За трета поредна година PIAZZA BIRRA MORETTI ще преобрази центъра на София във фестивал на италианския дух и култура

Научи повече

Heineken® създаде уникално преживяване за истински заклетите футболни фенове със събитието „11 метра до Лондон“

Научи повече

"11 метра до Лондон" с легендарния вратар Йежи Дудек

Научи повече