logo

Загорка Специално пуска нова лимитирана серия посветена на различни градове в България

Сподели

Загорка Специално лимитирана серия е с визии на Силистра, Велико Търново, Плевен, Балчик, Добрич и Стара Загора

 

11 август 2023 г. И тази година Загорка Специално изненадва своите почитатели с нова лимитирана серия. Кеновете и етикетите на бутилките на Загорка Специално вече поетапно са на пазара с визии посветени на емблематични места от градовете Силистра, Велико Търново, Плевен, Балчик и Добрич. Специалната визия за Стара Загора – домът на Загорка, ще бъде пусната, за да отбележи празника на града.

 

Новата лимитирана серия на бирената марка цели да подкрепи културния туризъм и да покаже, че в България има много и различни красиви места за откриване и посещение. За да насърчи „Доброто е навсякъде“, Загорка облагороди локации в Силистра, Велико Търново и Плевен, за да се превърнат в място, където хората могат да се събират и да споделят добре прекарано време заедно с техни близки и приятели.

 

„С лимитираната серия на Загорка Специално целим да покажем, че доброто е навсякъде около нас. Да сме горди с историята си и красивите места в България и най-вече да прекараме хубаво време заедно. Направихме и няколко събития в част от градовете на които са посветени визии от лимитираната ни серия, по време на които се насладихме на много музика, изненади и страхотния вкус на Загорка Специално. Характерно за нас е да подкрепяме и изкуството и да даваме възможност на младите творци. Затова на някои от местата, където реализирахме събитията „Доброто е навсякъде“, освен че бяха облагородени от Загорка, графити артисти оставиха своя свеж и креативен визуален отпечатък.“ – сподели Елица Иванова, Маркетинг Мениджър в ЗАГОРКА.

 

Събитията на Загорка Специално лимитирана серия „Доброто е навсякъде“, стартираха от Силистра, Велико Търново и Плевен през юли. През август месец предстоят събития в Балчик и Добрич, както и в Стара Загора по време на Beerфестът, 5-дневния фестивал на музиката и качествената бира, организиран от ЗАГОРКА и община Стара Загора.

 

Не трябва да се забравя и отговорното поведение, като ЗАГОРКА призовава да се консумира с удоволствие и мярка.

 

Повече информацията и подробности за събитията има на Фейсбук страницата на Загорка - https://www.facebook.com/zagorka.bg.


 

Още Статии

Heineken® казва „Наздраве за истински заклетите фенове,“ – но те не са тези, които очаквате, че са

Научи повече

Отговорната консумация е важна част от платформата на ЗАГОРКА за устойчивост и отговорност „Създаваме по-добър свят“

Научи повече

ЗАГОРКА с две отличия от конкурса Employer Branding

Научи повече

Албена Колева е новият Мениджър маркетинг в ЗАГОРКА АД

Научи повече